Het Verhaal

ANNE + ESTHER

 

OVER ONS

Het gepersonaliseerde sieradenlabel Vedder&Vedder is opgezet door de identieke tweelingzussen Anne & Esther. Hun missie is om een persoonlijke twist te geven aan sieraden. De tweelingzussen zagen een merk voor zich dat het mogelijk zou maken om speciale, gedenkwaardige momenten dichtbij te houden, vastgelegd in een sieraad en in het eigen handschrift.

 

Toen de tweelingzussen Anne & Esther afstudeerden van de universiteit kregen ze een gouden ketting cadeau van hun ouders om het speciale moment altijd te blijven herinneren. Esther vond dat het sieraad meer betekenis zou hebben als ze er iets persoonlijks op konden zetten, zoals een tekst in hun eigen handschrift. Dit idee was het begin van hun nieuwe merk – gepersonaliseerde sieraden om speciale herinneringen en geliefden dichtbij te houden – het maken van dierbare herinneringen.

Het combineren van mode en het concept om speciale herinneringen dichtbij te houden is de passie en denkbeeld van Anne en Esther. Vedder&Vedder blijft steeds vernieuwen door te kijken naar de trends en ontwikkelingen in elk mode seizoen.

 

Het zakelijke talent van Anne en het creatieve brein van Esther zorgen voor een verfrissende dynamiek tussen de tweelingzussen met inspirerende resultaten.

®ORIGINAL FINE ART COLLECTIONS BV